Onze klanten aan het woord

Stoffel Soft

Ik maak al 8 jaar gebruik van verschillende taxibedrijven in Oostende. En met taxi ostend heb ik nog NOOIT een slechte ervaring mee gehad. De vriendelijkste, en meest correcte taxi van oostende!

Stoffel Soft april 29, 2017

Annie van der Meeren

Afspraak telefonisch van prijs binnen Oostende, ongeveer 10 euro, Ok. Witte Renault zoals afgesproken komt aan. Ik herhaal gewoon de telefonische afspraken en hij belt zijn baas en de deal gaat niet meer door. Door gewoon de vraag te stellen waarom we een mondelinge akkoord hadden telefonisch werden we verzocht, eigenlijk verplicht om uit de taxi te stappen. Schandalig....onbetrouwbaar bedrijf.

Annie van der Meeren mei 22, 2017

Nathalie Heusequin

Alles vlot verlopen! Vriendelijke en correcte service, nette taxi (mooie Jaguar!) en duidelijke afspraken (tijdstip, prijs) waaraan men zich ook hield. Tijdens de rit was de chauffeur vriendelijk en niet opdringerig. Een aangename ervaring en een aanrader voor wie een betrouwbare taxi in Oostende zoekt!

Nathalie Heusequin juni 30, 2017

Elke Vierstraete

Bedankt Ostend Taxi voor de perfecte service. Het was ideaal om op deze manier eens uitgebreid op restaurant te gaan. Voor ons betekende het dat we een menu konden nemen met alles erop en eraan (ook de lekkere drankjes). Op voorhand werden duidelijke afspraken gemaakt. Jullie waren perfect op tijd bij ons thuis en brachten ons in stijl met de Jaguar naar het restaurant. Ook op de terugrit zorgden jullie voor een veilige en aangename rit. Op deze manier krijgt op restaurant gaan een extra dimensie! Dank je wel voor de topservice!

Elke Vierstraete juli 16, 2017

Karel Vermandele

Voor het laatste rondje heb ik gebeld Was op het afgesproken tijdstip/plaats aanwezig Aangename rit gehad van oostende naar De Haan Hun tel. Nr. Staat opgeslaan in men gsm

Karel Vermandele december 20, 2017

Jason Van Lierde

Zeer vriendelijke chauffeurs en de taxi is zeer snel beschikbaar. Zeer mooie en propere wagens! Een meerwaarde voor Oostende!

Jason Van Lierde februari 18, 2018

Jaimey Udema

Kan niet anders zeggen dan dat het een top service heeft! Vriendelijk en netjes geholpen. Niets is te veel gevraagt. Heel snel ter plaatsen! ZEER TEVREDEN!

Jaimey Udema maart 2, 2018

Frieda DE BECKER

Ik doe regelmatig beroep op de diensten van dit bedrijf. Hou je van vriendelijkheid, een superservice en veiligheid ? Dan is dit het juiste adres. Bedankt Ostend Service.

Frieda DE BECKER maart 10, 2018

Fabrice Baclet

Stipt, correct en vriendelijke service.

Fabrice Baclet mei 24, 2018

Roger Van De Meerssche

Super snelle service en we werden opgehaald in een prachtige jaguar. Heel vriendelijke service en correcte eerlijke prijzen. Een aanrader.

Roger Van De Meerssche juni 2, 2018